септември 24, 2023

Лидка Скалата на нож с Бирмата заради Преслава

https://kliuki.net/kliuki/lidka-skalata-na-nozh-s-birmata-zaradi-preslava/146385 Kliuki.net
Лидка Скалата на нож с Бирмата заради Преслава

Лидка Скалата не говори на сина си заради изцепките с Преслава

Лидка Скалата не крие, че е разочарована от сина си

Лидка Скалата е на нож със сина си - Малката Бирма, заради Преслава. Лидия Станоева, както е истинското й име, е бясна на наследника си за случващото се между него и певицата. И по-конкретно - заради раздялата му с нея и последвалите след това публични циркове и панаири.

[caption id="attachment_91306" align="alignleft" width="300"]Лидка Скалата е бясна на сина си Лидка Скалата е бясна на сина си[/caption]

Публична тайна е, че майката на богаташа от Пловдив харесва страшно много звездата на Пайнер и се надяваше именно тя да й стане снаха. След бурната връзка на Бирмата и Преслава и още по-бурната им раздяла обаче стана ясно, че това няма как да се случи. За което Лидия вини най-вече сина си и невъздържания му нрав. Близки до милионерската майка издават, че е страшно разочарована от наследника си и въобще не ще и да го чуе. Съвсем буквално.

Лидка Скалата категорично отказва да разговаря с Жоро Бирмата и дори не си вдига телефона, когато той й звъни, научиха от hotarena.net. Властната майка освен, че не одобрявала, че синът й се раздели с певицата, ами съвсем се вбесила заради боя в дискотеката в Студентски град след наградите на телевизия Планета.

Когато Бирмата нахлу в заведението и налетя на бившата си и на колегата й Фики Стораро, който се осмелил да я целуне. Заради мелето между двамата, самата Преслава също изяде един шамар от богаташа. След което и двамата се оказаха в Пирогов.

Майка му пък твърдо е застанала зад гърба на певицата и се е заканила да не продума и дума на сина си докато той не се извини на Преслава за поведението си.