март 05, 2024

Лили Иванова надмина себе си по фасони – снимаха я само с гръб на концерта!

https://kliuki.net/kliuki/lili-ivanova-nadmina-sebe-si-po-fasoni-snimaha-ya-samo-s-grab-na-koncerta/142637 Kliuki.net
 Лили Иванова надмина себе си по фасони – снимаха я само с гръб на концерта!

Лили Иванова надмина себе си по фасони – позволи да я снимат само с гръб на концерта

Лили Иванова открай време има претенции към заснемането, когато излиза да пее на концерти!

[caption id="attachment_62049" align="alignright" width="300"]Лили Иванова надмина себе си по фасони - снимаха я само с гръб на концерта Лили Иванова надмина себе си по фасони - снимаха я само с гръб на концерта[/caption]

Този път примата на естрадата обаче просто надмина себе си, коментират фенове в мрежата, видя Kliuki.net.

Лили Иванова позволи да я снимат само с гръб по време на уникалната си изява „Любов в Операта”. Голямата звезда на България трогна с вечните си хитове навръх празника на влюбените, писа изданието lifestyle.bg.

[caption id="attachment_62050" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова на сцената на концерта - едва се забелязва, не даде да я снимат отблизо Лили Иванова на сцената на концерта - едва се забелязва, не даде да я снимат отблизо[/caption]

Близо три часа Лили Иванова беше неуморна на сцената и пя легендарните си парчета, някои от които с нов аранжимент.

Почитателите й, които не са успели да присъстват, се надяваха днес да я зърнат и да станат съпричастни поне малко с проявата. Лили Иванова обаче наложи поредното си вето – да не излизат официални кадри от събитието, особено в близък план.

Иначе публиката традиционно стана на крака, когато Лили Иванова се появи и изви мощния си глас. И след края на репертоара й, всички я аплодираха бурно и се молиха да продължи.

Тогава обичаната дама се смили и изпълни на бис „Искам те”.

Не е нужно така да ограничава възможността на останалите да се докоснат до концертите й, убедени са потребители, които обсъждат Лили Иванова.