март 28, 2024

Лиляна захапа Николета: Отчаяна съпруга

https://kliuki.net/kliuki/lilyana-zahapa-nikoleta-otchayana-sapruga/144752 Kliuki.net
Лиляна захапа Николета: Отчаяна съпруга

Лиляна нападна остро доскорошната си дружка и колежка в Поверително - Николета Лозанова

Лиляна направо сравни Николета Лозанова със земята. Бившата колежка на плеймейтката, която й се пишеше и първа дружка, отправи доста остро изказване, за което феновете са убедени, че е адресирано именно до госпожа Божинова. Думите си Лиляна отправя към всичките си екс приятелки, които можели единствено да се занимават с клюки и интриги зад гърба на другите.

[caption id="attachment_80709" align="alignright" width="300"]За Николета ли говори Лиляна? За Николета ли говори Лиляна?[/caption]

Нещо повече, гневната си тирада Лиляна завършва с възмущение от т.нар. "отчаяни съпруги". Естествено, някогашната участничка в Биг Брадър отказва да разкрие към кого са отправени тежките й думи. Онлайн потребителите обаче са готови да се обзаложат, че става въпрос именно за Николета Лозанова. С която работиха заедно в Поверително от НЛ. И уж бяха дружки.

Плеймейтката обаче неведнъж е доказвала, че за нея понятието "приятелство" не съществува. Както знаете, докато беше все още никому неизвестна, Лозанова се правеше на първа дружка на певицата Андреа, само и само да се намърда в светските среди покрай нея. След което я заряза и започна да я плюе.

Нищо чудно нещо подобно да се е случило между нея и Лиляна. И след като стана ясно, че Поверително няма да се излъчва по ТВ7, плеймейтката да е прецакала доскорошната си приятелка, за да се намърда в друга медия, коментират форумци.