април 24, 2024

Лияна и Благой в нова афера?! Христина още не знае!

https://kliuki.net/kliuki/liyana-i-blagoy-v-nova-afera-hristina-oshte-ne-znae/143445 Kliuki.net
Лияна и Благой в нова афера?! Христина още не знае!

Лияна и Благой отново се срещат тайно, а Христина е в неведение за аферата, разкриват запознати

Лияна и Благой отново се виждат, научи Kliuki.net.

Чалга звездата уж нямаше повече да се занимава с обвързани, а Благой Георгиев измоли прошка от Христина, като обеща, че никога няма да погледне любовницата си.

[caption id="attachment_68595" align="alignright" width="300"]Лияна и Благой с нова афера, Христина още не знае Лияна и Благой с нова афера, Христина още не знае[/caption]

Но наскоро тръпката им се възобновила, писа изданието HotArena.net по информация на „Всеки ден”. Лияна и Благой били особено дискретни, за да не ги хванат, тъй като Христина още дори нямала представа какво се случва между тях.

Когато разбере обаче, ще бъде жестоко за нея и нищо чудно семейството им този път да се разпадне. Явно Благой Георгиев не може да държи на думата си и да стои мирен, докато жена му се грижи за малките им наследници.

Тя роди наскоро второто им дете, а той пак хукнал след полата на Лияна, възмутени са запознати с историята. Лияна пък го играе вечно невиновната и жертвата, така че не се притеснявала дали ще слухът ще излезе в общественото пространство.

„Знаете я нея, тя винаги се измъква суха от водата!”, обсъждат Лияна зад гърба й.

Певицата си показа нрава и в Биг Брадър, където зрителите се убедиха, че тя се гушка във всички мъже, но питае само „чисти” чувства към тях... Те са й приятели и ги обича, нищо повече.

По същия начин стана за резил и покрай закачката си с Тервел Пулев, който обаче се осъзна и изведнъж се дръпна от нея, а тя изманипулира ситуацията в нейна полза. Тогава Лияна изкара нещата така, че все едно не му се отворил парашута, че затова й дал да разбере да стои далече.

Напълно нелогично, но Лияна умее да мърка така, че да заблуди околните. Сега горещата клюка гласи, че тя ще има нови поводи да се жалва из родните студия...

А всички вече осъждат аферата на Лияна и Благой!