април 26, 2024

Лияна и Мариан Кюрпанов заедно и след ВИП Брадър? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/liyana-i-marian-kyurpanov-zaedno-i-sled-vip-bradar-snimka/142009 Kliuki.net
Лияна и Мариан Кюрпанов заедно и след ВИП Брадър? (Снимка)

Флиртът между двамата изглежда все пак е продължил и след края на шоуто

Отношенията между Лияна и Мариан Кюрпанов бяха сред най-обсъжданите по време на последния сезон на ВИП Брадър, а след края му. Флиртът между певицата и манекена беше повече от очевиден, но мнозина от зрителите бяха убедени, че всичко ще приключи в момента, в който свърши и шоуто.

[caption id="attachment_57613" align="alignleft" width="300"]Лияна и Мариан Кюрпанов демонстрираха близки отношения Лияна и Мариан Кюрпанов демонстрираха близки отношения[/caption]

Изглежда обаче не са били прави. Лияна и Мариан демонстрираха доста близки отношения по време на благотворителна кампания в столичен мол. Очевидци разкриват, че двамата практически не се отделили един от друг и изглеждали като истинска влюбена двойка. Снимките от събитието също свидетелстват за по-голяма близост между тях, коментират форумци.

Интересно дали двамата все пак са решили да дадат шанс на връзката си или топлите им отношения са единствено с рекламна цел? Припомняме ви, че по време на престоя им в Къщата Лияна премина буквално през всички мъже, за да се спре най-накрая на модела. Той пък, с развълнуван глас обясни, че чувствал, че тя била единствената. Но отношенията им били невъзможни, тъй като не бил в състояние да й осигури живота, с който е свикнала.