март 28, 2024

Лияна категорична: От 4 години не съм виждала Благой Георгиев

https://kliuki.net/kliuki/liyana-kategorichna-ot-4-godini-ne-sam-vizhdala-blagoy-georgiev/143467 Kliuki.net
Лияна категорична: От 4 години не съм виждала Благой Георгиев

Лияна реши да разкрие истината за подновената си афера с футболиста, от уважение към половинката му

Лияна реши да разкрие каква е истината за появилите се в светското пространство спекулации, че отново се вижда с Благой Георгиев. И то отново зад гърба на половинката му Христина, с която имат две деца.

[caption id="attachment_68794" align="alignleft" width="300"]Лияна проговори за отношенията си с Благой Георгиев Лияна проговори за отношенията си с Благой Георгиев[/caption]

Звездата Ара сподели, че е неприятно изненадана, че отново забъркват името й с това на футболиста. Лияна е категорична, че в слуховете за аферата им няма абсолютна никаква истина, тъй като тя и Благой изобщо не поддържат връзка. Певицата издаде, че двамата с Георгиев са се видели за последно преди цели четири години и от тогава нито са се чували, нито са се виждали, дори и случайно.

Лияна мислела да не обръща внимание на слуха, но в последствие размислила, по думите й от уважение към Христина, половинката на Благой. "Двамата с нея вече имат стабилно семейство и две деца, нямат нужда от такива спекулации", разсъждава чалгаджийката, научиха от signal.bg, цитирани от blife.bg.

Припомняме ви, че Лияна и Благой Георгиев предизвикаха грандиозен скандал след като се разбра, че двамата имат тайна връзка. И то по времето, когато Христина е бременна в осмия месец с първото дете на футболиста. В последствие прелюбодеецът си посипа главата с пепел и се завърна при гимнастичката и вече родената им дъщеричка.