декември 08, 2023

Лияна ужаси с вежди-гайтани (Нова снимка)

https://kliuki.net/kliuki/liyana-uzhasi-s-vezhdi-gaytani-nova-snimka/143937 Kliuki.net
Лияна ужаси с вежди-гайтани (Нова снимка)

Лияна не можа да устои на модата да удебели веждите си, но е прекалила сериозно, втрещени са феновете

Лияна също не успя да устои на модата да удебели веждите си. След като цял куп родни звезди, сред които Николета Лозанова и Златка Райкова, решиха да се откажат от тънките вежди, чалгаджийката реши да не остане по-назад. Само дето Лияна се е оляла сериозно в опита си да си докара изписан вид.

[caption id="attachment_72885" align="alignright" width="195"]Лияна стряска с вежди-гайтани Лияна стряска с вежди-гайтани[/caption]

Вместо това, братовчедката на Коцето се е сдобила с вежди-гайтани, по-достойни за някой хайдутин, смеят се феновете. Както знаете, Лияна винаги е била с вежди, доста по-плътни от тези на колежките й. В последно време обаче певицата буквално стряска с вида си.

Бившата любовница на Благой Георгиев се е оляла сериозно в стремежа си да бъде в крак с модата. И още малко ще изглежда сякаш има една вежда, втрещени са форумци от вида на любимката си.

Самата Лияна обаче не изглежда да се трогва от критиките по адрес на новата й визия. Вместо това изпълнителката нон стоп качва свои снимки в страницата си във Фейсбук като очевидно се гордее с начина, по който изглежда в момента.

А вие какво мислите? Харесва ли ви Лияна с толкова дебели вежди или предпочитате предишната й визия?