май 17, 2024

Лиза Бонет си скубе косата: Джейсън Момоа се появи в шоу без дрехи (Вижте какъв красавец я заряза – Снимки)

Не случайно актьорът е признат за най-сексапилния мъж на планетата

https://kliuki.net/kliuki/liza-bonet-si-skube-kosata-dzheysan-momoa-se-poyavi-v-shou-bez-drehi-vizhte-kakav-krasavec-ya-zaryaza-snimki/196504 Kliuki.net
Лиза Бонет си скубе косата: Джейсън Момоа се появи в шоу без дрехи (Вижте какъв красавец я заряза  – Снимки)

След премиерата на „Аквамен” Джейсъм Момоа потвърди статута си на секс символ. Тогава голият мускулест торс на актьора в ролята на супергерой накара сърцата на милиони жени да бият по-силно.

Сега Джейсън е на 43  г, но не е загубил и капка чар от харизмата си. И като се има предвид, че звездният мачо в началото на тази година се раздели със съпругата си Лиза, с която живя 16 г сега се слави като най-добрия ерген на Холивуд.

Феновете са привлечени не само от бруталния му вид, но и от невероятната свобода, в която живее. Джейсън не обръща внимание на правилата – прави каквото си поиска. След развода живя в ремарке, въпреки, че можеше да си позволи всяко едно от най-скъпите имения.

Лиза Бонет си скубе косата: Джейсън Момоа се появи в шоу без дрехи (Вижте какъв красавец я заряза  – Снимки)

Лиза Бонет си скубе косата: Джейсън Момоа се появи в шоу без дрехи (Вижте какъв красавец я заряза  – Снимки) - Снимка 2

Лиза Бонет си скубе косата: Джейсън Момоа се появи в шоу без дрехи (Вижте какъв красавец я заряза  – Снимки) - Снимка 3

А сега Момоа направо зашемети гостите на известното шоу на Джими Кимел. Джейсън, който е роден в Хавай реши да демонстрира традиционната хавайска препаска. На него тя изглежда твърде тясна като прашка. Но той не пропусна да се покаже почти напълно гол, като възкликна: „Мразя да нося дрехи. Всеки ден съм с препаската и я нося постоянно”.

А жените от публиката ахнаха при гледката и започнаха да подвикват: „Дайте ми Джейсън за Нова година”, „Боже умирам, какъв красавец „, „Най-вероятно Лиза Бонет си скубе косата, да изтърве такъв мъж.”, коментират възбудени фенките.