март 29, 2024

Лора Караджова бременна, не спира да пие (Фото компромат)

https://kliuki.net/kliuki/lora-karadzhova-bremenna-ne-spira-da-pie-foto-kompromat/143775 Kliuki.net
Лора Караджова бременна, не спира да пие (Фото компромат)

Лора Караджова бременна, а въобще не помисля за здравето на бебето си

Лора Караджова бременна, а не спира да обръща чашка след чашка. Щерката на легендарния Данчо Караджов очевидно изобщо не се впечатлява, че чака дете и продължава с разхайтения си начин на живот. По време на наградите на БГ радио певицата беше изловена от папараците на "Поверително от НЛ" да се налива с вино.

[caption id="attachment_71445" align="alignleft" width="300"]Лора Караджова бременна, а не спира да пие Лора Караджова бременна, а не спира да пие[/caption]

И то не с една чашка, а буквално целия ден. Бившата на Део се подкарала още от обяд, когато била забелязана да пие на големи глътки течност, която специалисти определиха като бяло вино или шампанско. Изпълнителката отпивала със завидна бързина, все едно пие вода, коментираха шашардисани очевидци. И това далеч не е всичко.

Лорчето цял ден не пуснала чашата, а вечерта преминала на червено вино. На всичкото отгоре гостите на наградите бяха втрещени от факта, че Лора Караджова бременна мята луди танци, научиха от hotarena.net. Очевидно звездата, която след няколко месеца трябва да стане майка за пръв път, не се трогва особено от този факт и не смята, че поведението й може да навреди на детето й.

А вие на какво мнение сте? Смятате ли, че поведението на Лора Караджова е допустимо за една бъдеща майка?