март 28, 2024

Лора Крумова и Генка спасени от ето този ад - виж го в снимки

https://kliuki.net/kliuki/lora-krumova-i-genka-spaseni-ot-eto-tozi-ad-vizh-go-v-snimki/144068 Kliuki.net
Лора Крумова и Генка спасени от ето този ад - виж го в снимки

Лора Крумова и Генка успяха да се спасят от ада в къмпинг Градина, който също е затънал във вода

Лора Крумова и Генка се справиха геройски със стихията в къмпинг Градина.

Там положението е не по-малко наводнено, но за щастие няма жертви и не може да се сравнява с бедствието във Варна. Kliuki.net публикува снимки от мястото, където часове наред Лора Крумова и Генка не са знаели какво ги очаква.

[caption id="attachment_73917" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова и Генка се спасиха ето от този ад
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Вода, която е прииждала най-вероятно от изпуснати язовири, е тръгнала със страшна сила към караваните и палатките на почиващите. Сред тях са били и двете водещи на бТВ.

Мъжете, които са се намирали там, са взели сами мерки заедно с концесионерите на плажа. Започнали са да дълбаят ровове, за да убият поне малко скоростта на водата. Така са успели да помогнат на ситуацията, въпреки че районът останал без ток, всичко е било залято. Лора Крумова е с бебето в Градина, а Генка Шикерова е бременна, но двете приятелки споделиха в ефира на медията, че повече се притесняват за близките на жертвите във Варна.

Някои от туристите се налага да се придвижват с лодки, за да могат да осигурят необходимите им запаси.

Местните власти отричат, че се касае за умишлено изпуснати водоеми, но очевидно се прикрива истината, категорични са Лора Крумова и Генка.

[gallery link="file" ids="73918,73919,73920"]