март 22, 2023

Лора Крумова не успя да скрие бебето - папараци го уловиха!

https://kliuki.net/kliuki/lora-krumova-ne-uspya-da-skrie-bebeto-paparaci-go-uloviha/142374 Kliuki.net
Лора Крумова не успя да скрие бебето - папараци го уловиха!

Лора Крумова не успя да скрие бебето – папараци го уловиха, докато тя се разхождаше из града

 

Лора Крумова не успя да скрие бебето си!

Папараци го уловиха, докато тя и малкият Явор се разхождаха из града, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_60235" align="alignright" width="300"]Лора Крумова не успя да скрие бебето, папараци го уловиха Лора Крумова не успя да скрие бебето, папараци го уловиха[/caption]

4 месеца, след като Лора Крумова стана майка, наследникът й вече влезе в медиите, писа изданието HotArena.net. Според тези, които са зърнали личицето му отблизо, момченцето прилича много на татко си Сотир Марков.

Лора Крумова и Явор минаваха покрай НДК, когато станаха обект на тайния екип на „Поверително от NL”, разкрива „Всеки ден”. Това е първото ексклузивно фото на бебето на Лора Крумова. Звездата от екрана често се намира в района, където семейно излизат заедно с кучето си.

Понякога Лора Крумова идва сама с Явор и се отбива да види колежките си, след което продължава с няколко часови обиколки из столицата. Целта е да кали бебето, а и да се възползва от що-годе приятното зимно време. Ако хванат големи студове, Лора Крумова ще е принудена да си стои у дома, затова сега има шанс да не се затваря и да се радва на слънчевите лъчи през януари.

Засега тя не се наема да твърди кога ще се върне на работа, защото синът й е прекален малък, но близките й знаят, че надали ще се задържи дълго вкъщи, защото си е напълно отдадена на професията.

Вижте и вие бебето на Лора Крумова!