март 29, 2024

Лоренцо на Софи се изкара собственик на продуцентска къща (Майка му готви 80 бона, за да отърве затвора)

Лоренцо на Софи няма спиране, когато трябва да се изкара важен

https://kliuki.net/kliuki/lorenco-na-sofi-se-izkara-sobstvenik-na-producentska-kashta-mayka-mu-gotvi-80-bona-za-da-otarve-zatvora/167355 Kliuki.net
Лоренцо на Софи се изкара собственик на продуцентска къща (Майка му готви 80 бона, за да отърве затвора)

По време на разпита си в полицията младокът самоуверено заявил, че е собственик на продуцентска къща. И макар никой от нас да не е чувал за нея, вероятно именно такъв бизнес трябва да отхвърли всички обвинения в трафик на мигранти. Името на Лоренцо се завъртя в публичното пространство, след като джипът му бе спрян за проверка и изненадващо от него се появиха деветима сирийски бежанци. По думите на известното отроче той бил дал джипа на приятеля си, само за да покара. Оттам насетне историята влезе в новините.

Лоренцо на Софи го играе голямата работа

На всичкото отгоре известната му майка явно цял живот ще му сърба попарата. На практика парите на Софи Маринова хвърчат по адвокати, защото все някой от близките ѝ има проблеми със закона. Така например сочната клюка твърди, че все още неполученият хонорар от 80 000 лева от планиран концерт е предварително похарчен. Целта, разбира се, е ясна – милият Лоренцо да отърве обвиненията в трафик на мигранти и респективно затвора. Както изглежда, поне засега обвинения наистина няма да му бъдат повдигани. Дали устатата му майка има пръст в подобно развитие на обстоятелствата, засега остава мистерия. Предвид появата му с двама натокани адвокати в полицията в Бургас най-вероятно все пак се е бръкнала солидно, за да го защити.

Източник: plovdiv24.bg