май 03, 2024

Луиза Григорова се отчая и награби Теодора Духовникова!

https://kliuki.net/kliuki/luiza-grigorova-se-otchaya-i-nagrabi-teodora-duhovnikova/144057 Kliuki.net
Луиза Григорова се отчая и награби Теодора Духовникова!

Луиза Грогорова се отчая от гаджетата, награби Теодора Духовникова

Луиза Григорова скандализира актьорските среди, забеляза Kliuki.net.

Красавицата, която се изявява не само като модел, но и в различни сериали, тотално се е отчаяла от гаджетата си.

[caption id="attachment_73843" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова Луиза Григорова се отчая и награби Теодора Духовникова[/caption]

На нея хич не й върви във връзките и все не може да задържи никого до себе си.

Ето защо тя се отдаде на диви забавления, които включват и нейни приятелки. Теодора Духовникова явно е по-привлекателна за Луиза, отколкото кавалерите наоколо. И последва страстна целувка между двете. Гледката разгорещи всички в заведението, които станаха свидетели на палавата сцена.

[caption id="attachment_73844" align="alignleft" width="300"]Луиза Григорова Луиза Григорова има само един принцип - да се забавлява, не я вълнуват хорските приказки за морал[/caption]

Луиза Григорова определено не е от послушните момичета. Навремето ролята й в Стъклен дом сякаш беше писана за нея, коментират и до днес нейните фенове.

Въпреки това, тя се радва на огромен интерес сред младото поколение. Понякога Луиза има навика да се появява в ефир и да говори несвързано, което дава поводи да се счита, че е на градус или ползва други субстанции. Обаче как да й наравиш забележка, при условие, че тя се случва гостува даже с майка си.

Явно семейството на Луиза Григорова няма нищо против дежурните й изцепки, които смущават интернет пространството. Колегите на брюнетката също често цъкат с език заради поведението й, но явно тя няма никакви проблеми с това.

Дали нежната Луиза тотално е загърбила силния пол и вече смята да дири вълнения на отсрещния бряг, не може да се каже със сигурност. При всички случаи на нея й прави удоволствие да провокира мрежата, а после да получи доста възторжени комплименти.

Защото е модерно, не по други причини... Ала така нищо чудно съвсем да изплаши кандидатите си, смеят се по адрес на Луиза Григорова.

А омъжената с две деца Теодора Духовникова смело й се връзва на акъла – вижте сами как се целуват двете с Луиза Григорова.