юни 15, 2024

Лука Белич: Стоичков искаше да спаси брака ни с Христина, не съм й кръшкал! (Хърватинът спипал жена си в крачка - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/luka-belich-stoichkov-iskashe-da-spasi-braka-ni-s-hristina-ne-sam-y-krashkal-harvatinat-spipal-zhena-si-v-krachka-podrobnosti/159681 Kliuki.net
Лука Белич: Стоичков искаше да спаси брака ни с Христина, не съм й кръшкал! (Хърватинът спипал жена си в крачка - Подробности)

Лука Белич е категоричен, че Камата е искал да спаси брака му с Христина

Семейните драми, които разкъсват фамилията на Христо Стоичков, изглежда нямат край. Само три години след като им направя сватба като от приказките в хотел край езерото в Правец, малката му дъщеря Христина и хърватският тенисист Лука Белич обърнаха гръб на брака и на любовта си и съвсем скоро ще бъдат бивши съпрузи. Христина и Лука сключили устно споразумение да разтрогнат брака си по взаимно съгласие, уговорката им била това да се случи през лятото, когато малката щерка на Камата планира да се върне за няколко седмици в София. Практически няма как двамата все още законни съпрузи да се разделят пред закона по-рано. В момента Христина е блокирана в САЩ заради пандемията от коронавирус, а Бившият й възлюбен е в къщата на сръбското риалити „Задруга”,в което влезе в началото на месеца. [caption id="attachment_163238" align="aligncenter" width="810"]Лука Белич и Христина Стоичкова Снимка: Инстаграм[/caption] Като загрижен баща и човек от по-старото поколение Стоичков е направил опит да попречи на развода. Камата подходил дипломатично към младите със съвети, че няма идеален брак, че всички двойки се сблъскват с изпитания. Опитът на Камата да осуети развода бил единственият път, в който той се намесил във връзката на дъщеря си. Затова признава Лука Белич пред камерите в сръбското риалити. "За последно имах разговор със Стоичков преди с Христина да се разделим. Разказах му всичко и се опитах да изгладим отношенията с дъщеря му, но не се получи. Много медии писаха, че съм получил шамари от него заради мои изневери, които обаче никога не са се случвали. За шест години никога не съм изневерявал на жена си. Но преди нея, признавам, че съм бил с доста жени". Неприятностите на двойката започнали през 2018 година. След едноседмичен престой в България Христина се върнала в Америка доста променена и по-студена към съпруга си решила че иска да ходи на фитнес, за което Белич нямал нищо против. Съмненията започнали да се прокрадват, след като Лука няколко пъти засякъл Христина да води дълги телефонни разговори и да ги прекъсва при неговото появяване.Накрая хърватинът си събрала багажа и се прибрал в родината си. По думите му ден днешен Христина разказва, че той я изоставил пише „Ретро”.