май 06, 2024

Луксозна, въпреки болестта: Селин Дион изненада на наградите „Грами” с дръзко мини (Певицата направи фурор на червения килим – Снимки)

Певицата се появи за първи път след 3 месеца отсъствие

https://kliuki.net/kliuki/luksozna-vapreki-bolestta-selin-dion-iznenada-na-nagradite-grami-s-drazko-mini-pevicata-napravi-furor-na-cherveniya-kilim-snimki/217616 Kliuki.net
Луксозна, въпреки болестта: Селин Дион изненада на наградите „Грами” с дръзко мини (Певицата направи фурор на червения килим – Снимки)

Преди няколко години Селин Дион блестеше не само на сцената: тя постоянно ставаше гост на червени килими, социални събития и модни ревюта. Но всичко се промени почти за една нощ. През декември 2022 г. Селин Дион беше диагностицирана със синдром на схванат мускул (SPS). Това сериозно заболяване е необичайно и все още не е напълно разбрано. Засяга централната нервна система, особено мозъка и гръбначния мозък. „Пациентите могат да станат инвалиди, приковани към инвалидна количка или легло, неспособни да работят или да се грижат за себе си“, казват лекарите. Все още няма ефективно лечение.

Дион трябваше да спре представленията за неопределено време. Въпреки че се надява някой ден да се завърне на сцената, тя не може да обещае нищо на феновете. Сега тя също излиза в света много рядко - и това са предимно неформални събития, като спортни мачове или интимни партита.

Появата на звездата на 66-ите награди "Грами" беше голяма изненада за всички. Въпреки сериозните здравословни проблеми, певицата изглеждаше прекрасно. Бялата асиметрична рокля на Valentino позволи да се възхищаваме на тънките крака на звездата. Певицата метна на раменете си палто в цвят горчица.

В края на церемонията Селин връчи наградата на Тейлър Суифт за най-добър албум на годината. Тейлър почти избухна в сълзи, признавайки, че получаването на статуетка от ръцете на такава икона е двойна чест

Нека припомним, че самата Селин е петкратна носителка на награда Грами (тя получи първия си приз през 1992 г.) и е 16 пъти номинирана. Надяваме се, че болестта ще отшуми поне малко и певицата ще добави към списъка си още  награди.

Източник: wday.ru