април 20, 2024

Лурдес на Мадона със силикон на 17? (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/lurdes-na-madona-sas-silikon-na-17-snimki/144669 Kliuki.net
Лурдес на Мадона със силикон на 17? (Снимки)

Лурдес на Мадона демонстрира завидни форми въпреки крехката си възраст, фенове се усъмниха за импланти

Лурдес на Мадона изглежда си е сложила силикон. 17-годишната госпожица демонстрира завидни форми на плажа, на които могат да завидят доста силиконки. По време на ваканцията си дъщерята на кралицата на попа зарадва всички, като се появи с оскъден черен бански, който не скриваше нищо от пищните й форми. И по-конкретно от бюста й.

[caption id="attachment_80231" align="alignleft" width="300"]Лурдес на Мадона май е сложила силикон Лурдес на Мадона май е сложила силикон[/caption]

Който е доста по-голям от този на връстничките й, коментират онлайн потребителите. Този факт естествено веднага даде повод на слуховете, че Лурдес на Мадона е легнала под ножа, за да уголеми гърдите си, въпреки крехката си възраст. Нещо повече, очевидци разказват, че бюстът на тийнейджърката изобщо не се и помръдвал, без значение дали тича, скача или извършва каквато и да е друга физическа дейност. Което е типично за силиконовите импланти.

Друг белег, че Лурдес на Мадона си е сложила силикон, е че гърдите й са твърде вирнати и твърде близо една до друга, което при естествен бюст няма как да се получи, категорични са експерти. Интересно обаче как самата Мадона се е съгласила с подобна интервенция, ако в действителност щерка й има силикон. Кралицата на попа се слави като изключително строга майка, която не позволява какъвто и да е произвол на децата си, припомнят от bgreality.bg.

Лурдес на Мадона Лурдес на Мадона Лурдес на Мадона