април 20, 2024

Любо Ганев-младши разтяпа фенки с визия (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/lyubo-ganev-mladshi-raztyapa-fenki-s-viziya-snimki/144053 Kliuki.net
Любо Ганев-младши разтяпа фенки с визия (Снимки)

Любо Ганев-младши вече е истински сърцеразбивач, въздишат момичетата

Любо Ганев-младши порасна и се превърна в истински красавец. Малкият син на волейболната легенда Любомир Ганев, който носи името на баща си, вече не е малкото момченце, което феновете помнят. Младежът е наследил стройния ръст на високия си баща и вече успя да си спечели цяла армия почитателки.

[caption id="attachment_73821" align="alignleft" width="300"]Любо Ганев-младши е одрал кожата на баща си Любо Ганев-младши е одрал кожата на баща си[/caption]

Освен височината, изглежда, че Любо Ганев-младши изпитва и същата страст към спорта като известния си родител. За разлика от волейболната легенда обаче, синът му предпочита да изразходва енергията си в залата за фитнес. Резултатите от което са повече от очевидни и определено се харесват на онлайн потребителките. Младият Любо вече си има сериозни фенки в социалните мрежи, които не крият възторга си от него.

Според близки на семейството, Любо Ганев-младши прилича изключително много на татко си, когато е бил на неговата възраст. Единствено очите е наследил от майката - бившата съпруга на волейболиста Поли.

Очевидно и самата волейболна звезда мисли така, тъй като публикува в профила си във Фейсбук снимка-съпоставка между него и Любо Ганев-младши. "Открийте разликите - Любо Ганев и Любо Ганев-младши", доволно е написал в профила си спортистът.

А вие как мислите? Приличат ли си двамата - баща и син?

[gallery link="file" ids="73822,73823,73824,73825,73826"]