май 22, 2024

Любо от Къртицата не прокопса след победата – изхарчи всичко по купони!

https://kliuki.net/kliuki/lyubo-ot-karticata-ne-prokopsa-sled-pobedata-izharchi-vsichko-po-kuponi/142744 Kliuki.net
Любо от Къртицата не прокопса след победата – изхарчи всичко по купони!

Любо от Къртицата срази фенките и зрителите, че се е провалил след победата си

Любо от Къртицата доказа, че лесни пари, лесно си отиват…

Kliuki.net научи, че големият победител в първия сезон на формата, е похарчил всичко по купони и за алкохол. Това тотално възмути неговите фенки и зрителите на предаването „Жените говорят”.

[caption id="attachment_62780" align="alignright" width="300"]Любо от Къртицата не прокопса след победата - изхарчи всичко по купони Любо от Къртицата не прокопса след победата - изхарчи всичко по купони[/caption]

Участникът в мащабното риалити го раздаваше много хитър и предприемчив, но накрая се оказа, че въобще не е прокопсал, писа Блиц. Жалко, че мнозина гласуваха за него именно по тази причина.

Той не създаваше впечатление, че ще прахоса на шега полученото, а всички очакваха, че ще инвестира и ще управлява финансите разумно. Уви, Любо от Къртицата просто не се е справил с това предизвикателство, което е жалко, но пък такава е реалността.

Въпреки това, той е доволен, че е бил в шоуто, защото се сблъскал с някои свои фобии, макар и да не е преодолял окончателно страха си от високото.

Любо от Къртицата, който след излизането си от Базата, отново се хвана с Рут Колева, се отдал на забавления и въобще не помислил за бъдещето си.

Сега той ще трябва да се справя с последствията от това безумие, клатят глава във виртуала. Независимо от всичко, той е амбициозен и сигурно ще постигне целите си.

А вие как намирате постъпката на Любо от Къртицата?!