май 06, 2024

Любо от "Те" едва не загина при катастрофа

https://kliuki.net/kliuki/lyubo-ot-te-edva-ne-zagina-pri-katastrofa/144916 Kliuki.net
Любо от "Те" едва не загина при катастрофа

Любо от "Те" се е забил в мантинелата и е летял над 30 метра с джипа си

Любо от "Те" катастрофира жестоко на път за Бургас! Инцидентът е станал вчера следобед, около 16 часа, докато изпълнителят е пътувал от София за морския град, където имал участие. Заради обилния дъжд обаче джипът на звездата поднесъл на пътя и се забил в мантинелата. Заради високата скорост, с която е шофирал, Любо от "Те" не е могъл да направи абсолютно нищо, за да овладее автомобила си, който е изкъртил цели десет метра от предпазната ограда. Преди да се забие в оградата, возилото на ментора от Х Фактор е летяло над 30 метра.

[caption id="attachment_81849" align="alignleft" width="300"]Любо от "Те" катастрофира жестоко Любо от "Те" катастрофира жестоко[/caption]

От спасителните служби в Стара Загора разкриват, че джипът на певеца е смачкан до неузнаваемост. Самият той е оцелял като по чудо и се е разминал единствено с уплахата, научиха от "24 часа".

Преди няколко години Любо от "Те" отново се отърва на косъм от смъртта и отново при автомобилна катастрофа. Тогава певецът пътуваше заедно с майка си за вилата си, когато спортният му автомобил излиза от един завой заради висока скорост. И тогава двамата се разминават единствено със стрес, а Любо от "Те" и до ден днешен е убеден, че Бог го закриля и е спасил живота му.