април 23, 2024

Любовницата на Жерар Пике показа наедряло коремче (На път ли е третото му дете? – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/lyubovnicata-na-zherar-pike-pokaza-naedryalo-koremche-na-pat-li-e-tretoto-mu-dete-snimki/166876 Kliuki.net
Любовницата на Жерар Пике показа наедряло коремче (На път ли е третото му дете? – Снимки)

Има ли сериозна причина футболистът да не спази уговорката си с Шакира да пази в тайна отношенията си с Клара заради децата поне година?

Жерар Пике  вече прави публични изяви с Клара Чиа Марти. Първите им снимки заедно обиколиха света. След няколко месеца клюки и спекулации, футболистът официално излезе с новата си любов, жената, която го накара бързо да забрави Шакира. Новата двойка направи официалния си дебют на сватбата на приятели в Коста Брава. Мнозина нямаше как да не забележат подозрителния корем на Клара, която за повода облече дълга раирана рокля. Изборът да използва малко грим въпреки важността на събитието също събуди подозрение.

Много потребители в социалните мрежи вече публикуват по-стари снимки на 23-годишното момиче, на които тя изглежда много по-слаба от днес.

Любовницата на Жерар Пике показа наедряло коремче (На път ли е третото му дете? – Снимки)
Така изглеждаше Клара преди

Крие ли Клара сладка тайна и затова Пике е решил да официализира новата си връзка? – питат се феновете.

Към момента няма нито потвърждение, нито отричане. За Клара, ако е бременна, това ще бъде първият наследник или наследница, докато защитникът вече е баща на Милан и Саша, съответно на 9 и 6 години, синове, които той има от връзката с Шакира.

Колумбийската певица не реагира добре на снимките на Пике и Клара. Според източници, близки до 44-годишната Шакира, тя никога не е била толкова тъжна и съсипана, както през този период.

Но по подозрително наедрялото  коремче на Клара си личи, че третото дете на бранителят на Барселона вече е на път.