април 26, 2024

Любовникът на Мартина на Слави проговори: Заедно сме и се обичаме!

https://kliuki.net/kliuki/lyubovnikat-na-martina-na-slavi-progovori-zaedno-sme-i-se-obichame/146071 Kliuki.net
Любовникът на Мартина на Слави проговори: Заедно сме и се обичаме!

Любовникът на Мартина на Слави помоли медиите да не ги закачатКоко Колев - любовникът на Мартина на Слави, призна, че двамата са заедно

Коко Колев - любовникът на Мартина на Слави изненадващо проговори за връзката им. Едрият мъжага сложи край на спекулациите, които се носят в светското пространство от седмици и потвърди, че той и танцьорката са заедно и се обичат. Боксьорът беше безкрайно лаконичен и изтъкна само, че връзката между него и блондинката е сериозна и двамата планират общото си бъдеще заедно.

[caption id="attachment_89512" align="aligncenter" width="300"]Мартина на Слави официално е с любовника си Мартина на Слави официално е с любовника си[/caption]

Колев помоли още медиите да ги оставят на мира и да не се занимават с личния им живот. "В противен случай ще вземем мерки", категоричен е Коко, научиха от hotarena.net. Той не пожела да потвърди дали половинката му е бременна, каквато информация се появи вчера по медиите. Близките на Мартина обаче се кълнат, че вече бившата балерина е в трепетно очакване на първото си дете и дори вече има леко коремче, което успешно прикрива с дрехите си. По повод дългогодишната й връзка със Слави Трифонов, любовникът й е категоричен, че изобщо не го интересува с кого е била Мартина преди него.

Самата я все още не се е появявала пред камерите след драматичната си раздяла с Дългия и не е коментирала краха на отношенията им. Както и новия си любим.

Припомняме ви, че Мартина на Слави в продължение на месеци слагаше рога на шоумена с Коко Колев, който беше неин треньор по бокс. Гологлавият водещ обаче разбра за измяната и натири невярната си половинка както от шоуто, така и от живота си.

Така Мартина ще не ще остана с любовника си. Чиито финансови възможности са доста далеч от тези на Слави. И вместо в тузарския си джип, който беше подарък от Трифонов и който той си прибра, в момента Мартина е принудена да се вози в доста по-скромния Голф на любовника си.