март 28, 2024

Люси Иларионов стана огромен – отказа се окончателно да отслабва!

https://kliuki.net/kliuki/lyusi-ilarionov-stana-ogromen-otkaza-se-okonchatelno-da-otslabva/142814 Kliuki.net
Люси Иларионов стана огромен – отказа се окончателно да отслабва!

Люси Иларионов стана огромен и окончателно се отказа да отслабва

Люси Иларионов показа огромно тяло на наградите на Планета, забелязаха фенове на чалгата, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_63360" align="alignright" width="288"]Люси Иларионов стана огромен, отказа се окончателно да отслабва Люси Иларионов стана огромен, отказа се окончателно да отслабва
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Половинката на Ани Хоанг излезе на сцената, преобразен като шейх, което допълнително го направи обемен и безформен.

Люси Иларионов имаше мисия да отслабне, докато беше в Денсинг Старс, но след края на предаването, се отказа и не можа да намери сили да продължи.

[caption id="attachment_63361" align="alignleft" width="196"]Люси Иларионов с Ани Хоанг на наградите на Планета Люси Иларионов с Ани Хоанг на наградите на Планета
сн.: БУЛФОТО[/caption]

 Люси Иларионов постигна завидни резултати и не трябваше впоследствие да си наваксва килограмите, категорични са почитатели в мрежата.

Сега той е над 100 кг и е загубил всякаква воля да си върне предишната визия. А и гаджето му признава, че си го харесва такъв, така че очевидно той няма и стимул да го прави.

Дано само не си навлече здравословни проблеми с този апетит, притесняват се за него във виртуала. Люси Иларионов обича да танцува, но ако не следи за храненето си, то няма шанс да свали нищо, защото организмът му вече е свикнал и не пуска лесно мазнините, обясняват специалисти.

Режисьорът пък се оплаква от липса на време и дисциплина, а и му писнало от многократните ограничения, които си налагал. „Веднъж се живее, няма да се мъча повече!”, споделил Люси пред приятели.

А вие вижте колко огромен стана Люси Иларионов!