март 29, 2024

Люси се занемари и напълня след „Денсинг Старс”! (Виж нови снимки)

https://kliuki.net/kliuki/lyusi-se-zanemari-i-napalnya-sled-densing-stars-vizh-novi-snimki/139592 Kliuki.net
Люси се занемари и напълня след „Денсинг Старс”! (Виж нови снимки)

Люси Иларионов се предаде и загуби желание да влезе окончателно във форма

  Люси излезе от „Денсинг Старс” и започна да наддава на килограми! Последните снимки от неговата поява на светско събитие показват, че положението е изпуснато от контрол… [caption id="attachment_37859" align="alignleft" width="198"]Люси се занемари след "Денсинг Старс" Люси се занемари след "Денсинг Старс"
сн.: БУЛФОТО[/caption] Люси Иларионов определено е загубил хъс да си върне старата форма, след като приключи участието си в танцувалното шоу. Тогава зрителите станаха свидетели на истински катарзис. Люси ту се надъхваше, ту се предаваше отчаян, но имаше резултати и значително намали обиколките си. Сега обаче отново се е запуснал и кантарът стремително сочи нагоре… [caption id="attachment_37860" align="alignright" width="189"]Люси си възвърна килограмите след "Денсинг Старс" Люси си възвърна килограмите след "Денсинг Старс"
сн.: БУЛФОТО[/caption] За феновете му това не е от значение, но близките му знаят, че продуцентът изключително се депресира от ситуацията. „Люси вече се е видял в чудо от тези диети, а сега като е извън формата, съвсем няма стимул, гаджето му и така го харесва!”, споделят пред Kliuki.net запознати с драмите около режима на Люси. Засега той се отказал от лишенията, а тялото му веднага реагирало с йо-йо ефект. Симпатичният бивш певец трогна всички със своята история и напълняването, но така и не успя да постигне върха на своите усилия. За жалост този факт вече е започнал да си личи… Вижте най-новите снимки с Люси Иларионов след "Денсинг Старс" и сами преценете колко килограми е качил отново той!