април 19, 2024

Мадона повлече крак: Модерно е да си космата! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/madona-povleche-krak-moderno-e-da-si-kosmata-foto/143051 Kliuki.net
Мадона повлече крак: Модерно е да си космата! (ФОТО)

Мадона повлече крак на нова мода, като нищо дамите ще полудеят и ще тръгнат космати

Мадона повлече крак на нова мода – похвали се с космите си, което предизвика поредния скандал около личността й, видя Kliuki.net!

[caption id="attachment_65191" align="alignright" width="300"]Мадона повлече крак - модерно е да си космата! Харесва ли ви?! Мадона повлече крак - модерно е да си космата! Харесва ли ви?![/caption]

Изглежда поп певицата е решила, че трябва да продължава да създава шум с провокациите си. Въпреки, че Мадона вече е на възраст, на цели 55 години, тя не спира да изумява феновете си по целия свят.

Те и така си я обичат, но друг е въпросът дали лесно преглъщат подобни изненади от нейна страна. Мадона се сдоби с нелепа слава още като изгряваща звезда.

От тогава насам е известна не само с творчеството си, което някои дори поставят под съмнение. „Мадона си е Мадона! И срещу нея да бягате няма да я стигнете, така че стига сте я плюли!”, възроптаха заклети почитатели на изпълнителката.

Снимката с косматите й мишници обиколи мрежата чрез Инстаграм, писа изданието blife.bg. Коментарът на Мадона също е многозначителен, с което дава да се разбере, че няма намерение да слуша критиките зад гърба си.

И може би точно това й помогна да е толкова години на върха, защитават я последователите й. Мадона знае какво вкарва в шок хората и редовно им го сервира, а те нека си говорят…

Вижте сами каква модна тенденция подхвана Мадона!