май 03, 2024

Магаданс се разпада заради напускането на Мартина

https://kliuki.net/kliuki/magadans-se-razpada-zaradi-napuskaneto-na-martina/146048 Kliuki.net
Магаданс се разпада заради напускането на Мартина

Магаданс се разпада заради драмата с Мартина, от шоуто спешно търсят нов балетМагаданс оредява, балерините си тръгват една след друга

Магаданс се разпада! "Шоуто на Слави" е на път да остане без балета си след като балерините напускат една след друга. Причината за това е оттеглянето на една от тарторките на формацията - Мартина Огнянова, която е бивше гадже на шефа Слави Трифонов. След раздялата им обаче балерината беше принудена да си тръгне, а очевидно голяма част от колежките й, които са й и близки приятелки, са решили да бъдат солидарни с нея и да последват примера й.

[caption id="attachment_89352" align="alignleft" width="300"]Магаданс се разпада Магаданс се разпада[/caption]

Първа в списъка е Станислава Левтерова, която също е сред лидерките в Магаданс. Освен водеща фигура в състава, Левтерова е и най-добра приятелка на Мартина. И бивше гадже на Георги Милчев-Годжи. И двете дами в един момент се оказаха зарязани от половинките си и това ги сближи. Нещо повече, след като напусна шоуто, Мартина реши да отвори своя собствена школа за танци, в която ще работи заедно с най-добрата си дружка.

Двечките се опитват да привлекат и други от балерините на Магаданс и по всичко личи, че успяват. През последния месец и други момичета си тръгнаха от Дългия, а съставът на балета е обновен на 90%. От шоуто от седмици са обявили конкурс за танцьорки и според хора от екипа продължават спешно да търсят нови момичета, за да попълнят празните места, научиха от hotarena.net.

От вече познатите лица, в Магаданс остават единствено любимата на Евгени Димитров-Маестрото - Нели Желева, както и съпругата на Йордан Йончев-Гъмзата - Юлияна.