май 20, 2024

Магда е чисто нова! Отслабнала и свежа прави 10 години на сцената (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/magda-e-chisto-nova-otslabnala-i-svezha-pravi-10-godini-na-scenata-snimki/140777 Kliuki.net
 Магда е чисто нова! Отслабнала и свежа прави 10 години на сцената (СНИМКИ)

Магда е чисто нова – тя демонстрира колко е свежа и отслабнала, а след броени дни прави 10 години на сцената

    Магда е чисто нова и демонстрира колко е свежа и отслабнала! Феновете на певицата я обичат от години, въпреки че напоследък тя рядко е пред публика. [caption id="attachment_48507" align="alignleft" width="300"]Магда е чисто нова - появи се отслабнала и свежа! Магда е чисто нова - появи се отслабнала и свежа!
сн.: БУЛФОТО[/caption] От раздялата си с Красьо Черния насам обаче Магда се опитва да си върне позиции и създава парче след парче. Един от последните й хитове е с македонския изпълнител Игор. Магда отново залага на прочутите балади, в които много я бива и по този начин завладя трайно сърцата на почитателите на поп фолка. [caption id="attachment_48508" align="alignright" width="189"]Магда прави 10 години на сцената Магда прави 10 години на сцената
сн.: БУЛФОТО[/caption] Наскоро тя се появи на светско събитие, където обра точките със своята елегантна рокля. Блондинката веднага си намери компания, а всички се питаха колко време тя ще остане свободна. Истината е, че Магда си има ново гадже, но засега го държи в тайна, научи Kliuki.net. Известно е само, че се казва Любомир, а общи приятели запознали Магда с него. Дълго време звездата беше отдадена на семейството, но сега предпочита да се погрижи отново за кариерата си, която беше поизоставила. Въпреки това, доста от нейните почитатели са все така ентусиазирани, когато я чуят и никога не са я предавали. Затова и се надяват да имат повече възможности да я засичат в заведенията, където да ги радва със своите емблематични песни. След броени дни изпълнителката на „Пайнер” ще празнува едновременно рождения си ден и 10 години на сцената. Вижте сами Магда – чисто нова, отслабнала и свежа!