март 29, 2024

Малина е бременна?

https://kliuki.net/kliuki/malina-e-bremenna/144126 Kliuki.net
Малина е бременна?

Малина е бременна – тя разби всички с новина за бебе, феновете се редят да й честитят във Фейсбук

Малина с коремче на снимка, а Мария Илиева й го държи с ръце!

Kliuki.net забеляза, че певицата успя да изненада всички с новина за бебе... Или поне така го изтълкуваха околните, защото намеците са достатъчно красноречиви.

[caption id="attachment_76721" align="alignright" width="200"]Малина Малина е бременна, изненада всички с новината[/caption]

Ето защо веднага заваляха честитки и поздравления. Остава в тайна обаче кой е таткото, защото от известно време Малина крие подробностите около личния си живот. В крайна сметка това е нейно право, но пък изглежда много щастлива. Твърди се, че годеникът й е супер млад и спокойно може да й бъде син.

Малина сигурно е бременна, шушукат потребителите, които изригнаха от вълнение.

[caption id="attachment_76722" align="alignleft" width="300"]Малина Малина получава честитки за бебето[/caption]

А за нея емоцията сто процента е още по-силна, което личи и от широката й усмивка. Доста родни звезди напоследък планират майчинство или вече родиха. Някои от тях пък внезапно бяха посетени от щъркела, без да са работили упорито по въпроса, но ето че се случва...

Малина има голямо момче, а ако сега си има второ детенце, той ще може да й помага. Много дами решават да си имат наследници, въпреки че са на възраст. Юлияна Дончева е една от тях и наскоро сподели, че въобще не се срамува от този факт.

Щом се чувства във форма и го желае, това е най-хубавото намерение на този свят, коментират още в нета.

Малина има перфектно тяло и няма поводи да се опасява дори от това, че ще го развали от бременността, защото бързо ще си върне старите килограми.

Вижте сами как Малина подсказа, че очаква бебе!