април 26, 2024

Малина лъже за бременността си?

https://kliuki.net/kliuki/malina-lazhe-za-bremennostta-si/144148 Kliuki.net
Малина лъже за бременността си?

Малина е бременна, развълнуваха се преди дни всички в нета, но дали певицата не лъже нарочно...Малина

е бременна, което подсказа с фото с наедрял корем, а околните от часове говорят непрекъснато за нея. Както първи Kliuki.net писа, певицата неслучайно е избрала да се щракне по този начин, за да създава впечатлението, че ще има бебе. [caption id="attachment_76887" align="alignright" width="300"]Малина Малина ни мота за бременността си, сигурно лъже, за да си прави пиар[/caption]

47-годишната Малина е застанала изпъчена, а Мария Илиева придържа коремчето й с ръце, все едно гали бъдещото й отроче... Цялата работа обаче може да се окаже една голяма лъжа.

Заваляха честитките по неин адрес, а самата Малина не иска да потвърди или отрече новината, посочва изданието HotArena.net по информация на „Всеки ден”.

Звездата предпочитала засега да мълчи и ако очаквала второ детенце, със сигурност щяла да го запази в тайна, защото е суеверна. От недомлъвките й в крайна сметка така и не става ясно – бременна ли е Малина или не.

Тя така го извъртя, че се надявала истината да се окаже една голяма изненада за всички, затова нито „да” щяла да каже сега, нито „не”.

Гилдията на пайнерките останали изумени от постъпката й и считат, че Малина си прави пиар.

Това би било особено грозно от нейна страна, но явно никой вече не й обръща внимание и тя е готова на всичко, обобщават злобни колежки зад гърба на Малина.