април 19, 2024

Малина оплешивява заради екстеншъните? (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/malina-opleshivyava-zaradi-ekstenshanite-snimka/144701 Kliuki.net
Малина оплешивява заради екстеншъните? (Снимка)

Малина стана жертва на собствената си суета, точно както цял куп други звезди

Малина е започнала да оплешивява! Бдителни фенове алармираха, че челото на любимката им е лъснало доста явно. Това се забелязва с просто око в последния й клип "Амнезия". В него, типично в неин стил, Малина се вихри в нощно заведение в оскъдна рокличка.

[caption id="attachment_80420" align="alignleft" width="300"]Малина оплешивява заради екстеншъни като Наоми Кембъл Малина оплешивява заради екстеншъни като Наоми Кембъл[/caption]

Видът на лицето й обаче сериозно притесни почитателите й. И по-конкретно - челото и косата. На мястото, където двете се събират и се предполага, че трябва да има коса, си личи притеснителна ивица, по която някога е имало буйна грива. И която в момента е олисяла. Според запознати това е първият и най-явен признак, че Малина оплешивява и то прогресивно.

А причината за това най-вероятно е носенето на екстеншъни в продължение на години. Които, както знаете, в един момент увреждат естествената коса и водят до окапването й. Много звезди имат същия проблем, макар и да не си признават за него публично.

Сред най-известните примери е световният топмодел Наоми Кембъл. Челото на Черната пантера изглежда по абсолютно същия начин като това на Малина, а причината е именно в екстеншъните, носени с години. Точно заради това манекенката се реши да махне удължителите си, в отчаян опит да спаси косата си.

Нещо, което и Малина трябва да направи много спешно, ако не иска да оплешивее съвсем, алармират феновете.