март 21, 2023

Малина се сгоди, избраникът й може да й бъде син?

https://kliuki.net/kliuki/malina-se-sgodi-izbranikat-y-mozhe-da-y-bade-sin/142234 Kliuki.net
Малина се сгоди, избраникът й може да й бъде син?

"Бабата на поп фолка", както наричат певицата, става булка на 46 години

Малина се сгоди! Звездата на Пайнер е получила предложение за брак от приятеля си, на което, съвсем естествено, е отговорила с "Да". Новината съобщи лично певицата в личния си профил във Фейсбук. Освен, че смени статуса си на "сгодена", изпълнителката качи и снимка от събитието, на която целува избраника си, а на ръката й ясно се вижда годежният пръстен, който, според запознати, е с огромен диамант.

[caption id="attachment_59248" align="alignleft" width="300"]Малина се сгоди Малина се сгоди[/caption]

От kliuki.net научихме, че предложението е било точно като от романтичен филм - с торта, под форма на букет от рози и романтична бележка. Щастието на бъдещата булка обаче беше помрачено от коментарите за възрастта на половинката й. За него се знае малко. Сигурно е обаче, че той е доста по-млад от нея, разбраха от Hotarena.net. Нещо повече, колежки на звездата шушукат, че избраникът на Малина е около 30-годишен и съвсем спокойно може да бъде син на 46-годишната пайнерка.

Отзивите на феновете в онлайн пространството също показват, че певицата за пореден път се е спряла на доста по-малък от нея мъж. "Та това момче може да ти е син!", "Гнусно", са само част от коментарите на възмутени форумци.

Това обаче изглежда ни най-малко не притеснява "бабата на поп фолка", както наричат Малина. Която няма търпение да се види булка.

[gallery link="file" ids="59249,59250"]