април 25, 2024

Малина в супер форма за турнето на Пайнер (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/malina-v-super-forma-za-turneto-na-payner-snimki/144386 Kliuki.net
Малина в супер форма за турнето на Пайнер (Снимки)

Малина слага в малкия си джоб доста от по-младите си колежки

Малина събра очите на гостите на популярна столична дискотека. Певицата се появи в оскъдна рокличка, която не скриваше почти нищо от тялото й. А то определено може да събуди завист у доста от младите колежки на изпълнителката. Малина се намира в супер форма, което си личи ясно от стегнатите й крака. Което даде повод на феновете да коментират какво е довело до изумителната промяна в любимката им.

МалинаКоято, както знаете, по едно време беше наддала доста сериозно. Изглежда обаче предстоящото лятно турне на Пайнер е подействало мотивиращо на звездата, коментират феновете. Която, доста изненадващо за мнозина, получи покана да се включи в него. Покана, която хвърли в бяс друга ветеранка в бранша - Глория. Примата не проумявала с какво колежката й я превъзхожда, че да си заслужи място на концертите на компанията.

Според близки до Малина, не само предстоящото й участие в турнето на Пайнер я подмладило по този начин. Както знаете, певицата от доста време се гушка с доста по-млад от нея любовник, който явно знае как да я накара да се чувства добре. И който й помогна да се справи след тежката раздяла с бореца Красимир Кочев.

[gallery link="file" ids="78476,78477,78478,78479,78480,78481"]