март 22, 2023

Марая Кери плаши без фотошоп (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/maraya-keri-plashi-bez-fotoshop-snimki/144347 Kliuki.net
Марая Кери плаши без фотошоп (Снимки)

Марая Кери е напълняла още повече и отказва да вземе мерки за визията си

Марая Кери успя да стресне феновете си. За певицата от години се знае, че се бори с килограмите. Засега неуспешно. Последната й фотосесия обаче разкрива, че нещата са станали направо страшни. От британската медия Jezebel публикуваха снимки на звездата преди и след намесата на фотошопа. От които с просто око се вижда, че в случая специалистите не просто са си играли да премахнат тук-там някое несъвършенство. А буквално са създали нова визия на Марая Кери.

[caption id="attachment_78206" align="alignleft" width="300"]Марая Кери Марая Кери[/caption]

На обработените снимки певицата е доста по-слаба и с видимо повече тен. Талията й е намалена, бръчките по врата й са премахнати, а краката й са доста по-слаби и по-тъмни от обичайното. На друг от фотосите, Марая Кери се е стъкнала с черни кожени ръкавици и държи диамантена огърлица.

Във фотошопната версия на снимката се вижда, че ръцете й са понамалени, за да не изглеждат твърде широки, стомахът й е изгладен и смален, а талията - отново прибрана. На друга от снимките, на която изпълнителката е облечена в черна рокля, се забелязва, че брадичката й е изтънена, стриите от бедрата й са заличени, а самите й крака отново са направени доста по-слаби и стегнати.

[gallery link="file" ids="78208,78209"]