март 29, 2024

Мариан Бачев заряза Слави: Имам по-важни неща от него!

https://kliuki.net/kliuki/marian-bachev-zaryaza-slavi-imam-po-vazhni-neshta-ot-nego/143627 Kliuki.net
Мариан Бачев заряза Слави: Имам по-важни неща от него!

Мариан Бачев отряза Слави заради дъщеря си Косара, момиченцето се роди снощи

Мариан Бачев отряза Слави Трифонов. Комикът напусна шоуто на Дългия и поне месец няма да е на екран. Повод за отсъствието  е раждането на дъщеричката му Косара, която се роди късно снощи

Самият Мариан Бачев сам се похвали, че ще става татко за втори път, със снимки в социалната мрежа. Той и съпругата му били засечени от тяхна приятелка фотограф по време на разходка и на бързо се сдобили с импровизирана фотосесия, миналата седмица.

[caption id="attachment_70280" align="alignright" width="300"]Мариан Бачев напуска Слави Трифонов, стана татко Мариан Бачев напуска Слави Трифонов, стана татко[/caption]

 Тази сутрин комикът бе поздравен от Сашо Кадиев  за раждането на дъщеря си, която проплака късно снощи в столична клиника. Водещият на "Преди обед" съобщи новината в ефир и честити на Мариан новото бебе.

Самия татко е много развълнуван от новото попълнение в семейството, заради което вероятно ще изостави за известно време Слави.  Мариан Бачев бил категоричен, че иска да посвети повече време на семейството си и по тази причина работата му отива на заден план, пише "24 часа". Известният актьор участва не само в шоуто на Дългия, но и в редица театрални постановки, заради което често му се налага да отсъства от семейния дом. В първите месеци след раждането на малката Косара обаче, смята да остави Слави и кариерата си на заден план.

Този път обаче Мариан Бачев е категоричен, че ще посвети повече време на любимите си хора и не смята да прави компромиси с това. Затова и любимецът на зрителите ще отсъства неопределено време от малкия екран.