април 26, 2024

Марина Мицич с най-смешните изцепки в Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/marina-micich-s-nay-smeshnite-izcepki-v-karticata/143549 Kliuki.net
Марина Мицич с най-смешните изцепки в Къртицата

Марина Мицич определено успява да разсмее зрителите всеки път като си отвори устата

Марина Мицич се превърна в един от най-колоритните участници в Къртицата по време на престоя си в шоуто. За ужас на сръбкинята обаче славата й не се дължи на някакви невероятни способности и талант, които демонстрира в Базата. Напротив.

[caption id="attachment_69588" align="alignleft" width="300"]Марина Мицич взриви публиката с изцепките си Марина Мицич взриви публиката с изцепките си[/caption]

Всяко нейно появяване на екрана ставаше причина за порой от подигравателни коментари от страна на зрителите към нея. Със странното си поведение и начин на мислене, Марина Мицич си спечели не твърде ласкателното звание "най-кухата участничка", "присъдено" от зрителите. ММА боецът Георги пък беше още по-краен, сравнявайки я с поцинкована кофа. Кои обаче са най-големите изцепки на 26-годишната майка на близнаци, които я превърнаха в любим обект за подигравки?

От kliuki.net събрахме някои от най-запомнящите се. На първо място няма как да пропуснем момента, в който Марина Мицич разсъждаваше защо хората ходят до тоалетна. Според сръбкинята ние, като най-висшите същества на земята, не трябва да го правим. Дълбокомислените й разсъждения завършиха с надеждата учените съвсем скоро да разрешат този проблем.

Не можем да пропуснем и драмата, която Марина Мицич направи от факта, че Александър Сано не я избра за ролята на красавицата в пародията "Къртицаарлъ". По думите й това било голяма обида за нея и я накарало да плаче цяла нощ. Шашардисания актьор така и не успя да й обясни, че в Къртицата има и други красиви жени и затова е избирал със жребий.

Една от последните изцепки на Марина Мицич пък беше веднага след разкриването на Къртицата Емил Русев. Както знаете, той беше разкрит след като Ивайла Бакалова прие изкушението да похарчи 2500 лева от общия бюджет, за да изгледа видео с него. Това доведе до изгонването му, а половината от парите му - около 40 000 лева отидоха в бюджета на групата.

Само дето горката Марина Мицич така и не разбра, че с похарчените 2500 лева за изкушението, участниците са спечелили 40 бона. Което си е оправдано от всякъде. А продължи да твърди, че това са най-безсмислено похарчените пари.

А вие сещате ли се за някоя изцепка на Марина Мицич? Споделете я с нас!

Марина Мицич / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98