април 26, 2024

Марина от Къртицата с връзки в шоуто! Ето на кого е човек

https://kliuki.net/kliuki/marina-ot-karticata-s-vrazki-v-shouto-eto-na-kogo-e-chovek/143079 Kliuki.net
Марина от Къртицата с връзки в шоуто! Ето на кого е човек

Марина от Къртицата преиграва с ролята на неизвестна, отрудена и самотна майка

Марина от Къртицата влезе в шоуто с трогателната история на самотна майка, която е преживяла изневярата на вече бившия й съпруг. Една от най-емоционалните участнички твърди, че влиза в продукцията като съвсем обикновена, средностатистическа жена. Продуцентите също услужливо скриха факта, че самотната майка далеч не е толкова неизвестна и средностатистическа.

[caption id="attachment_65471" align="alignright" width="181"]Марина от Къртицата е с връзки в шоуто Марина от Къртицата е с връзки в шоуто[/caption]

Всъщност истината е, че Марина от Къртицата е доста добре познато лице в сферата на медиите. Родената в Ниш Мицич е работила за предаването "Сделка или не" на Нова телевизия, а също за продукцията на БНТ "Неделя Х3". От където има контакт и с Александър Сано, който също е в Базата. Информацията беше предоставена от редовен читател на Kliuki.net, който твърди, че е перфектно запознат с живота на Марина от Къртицата.

И това далеч не е всичко. Според информацията, Мицич е изучавала лайфстайл журналистика при добре познатият в медийното пространство професор Любомир Стойков, а настоящото й работно място е в популярното модно списание "Бела".

И ако тези факти действително се окажат истина, остава въпросът защо продуцентите на Къртицата така "услужливо" скриха информацията, опитвайки се да заблудят зрителите, че Марина е избрана на абсолютно случаен принцип като неизвестна личност.

Марина Мицич / Участник в Къртицата 2by dark_angel_98