март 22, 2023

Мария и Гущеров отлагат сватбата?

https://kliuki.net/kliuki/mariya-i-gushterov-otlagat-svatbata/145534 Kliuki.net
Мария и Гущеров отлагат сватбата?

Мария и Гущеров не могат да постигнат съгласие по подготовката за събитието

Мария и Гущеров са в ожесточен спор по въпросите за тържеството

Мария и Гущеров са на път да отложат сватбата си. Дълго чаканото от певицата събитие май няма да се състои толкова скоро, колкото на нея си иска. А причината е, че бъдещите младоженци са се изпокарали жестоко само седмици след като се сгодиха.

[caption id="attachment_85860" align="alignright" width="300"]Мария и Гущеров се изпокараха преди сватбата Мария и Гущеров се изпокараха преди сватбата[/caption]

Оказа се обаче, че двамата са на съвсем различни мнения по въпроса как трябва да изглежда сватбената им церемония. Богаташкият наследник държи тържеството да бъде в тесен семеен кръг и да бъде уважено единствено от близките и приятелите на двойката. За тази цел Християн и семейството му дори имали намерения да организират събитието във Виена, за да избегнат излишната шумотевица. Мара обаче имала съвсем друго виждане каква трябва да е втората й сватба.

Чалгаджийката настоявала за пищно тържество в самия център на София, на което да присъстват и много фотографи и представители на медиите. Отварачката открай време е известна с манията си винаги да е център на внимание и с желанието си да се фука с бляскавия начин на живот, който й осигурява милионерският наследник.

А какъв по-добър начин да демонстрира благосъстояние от пищна и помпозна сватба, научиха от hotarena.net. Само дето нито Гущеров, нито пък семейството му са съгласни личното празненство да се превръща в медиен цирк, за да бъде задоволено егото на певачката.

Бъдещият свекър Добромир Гущеров дори заявил, че няма да присъства на сватбата, ако тя е в София. Пайнерката с позалязла кариера пък също се заинатила и отказва да отстъпи от позицията си. По всичко личи, че заради сериозните разногласия за важното събитие Мария и Гущеров са на път да отложат сватбата си от предварително обявената дата 17 януари, издават ги техни близки.

В крайна сметка обаче най-вероятно Мара ще бъде принудена да отстъпи, тъй като именно Гущерови са тези, които ще платят за целия масраф.