април 18, 2024

Мария и Християн Гущеров се ожениха!

https://kliuki.net/kliuki/mariya-i-hristiyan-gushterov-se-ozheniha/145865 Kliuki.net
Мария и Християн Гущеров се ожениха!

Мария и Християн Гущеров сключиха брак ден по-рано от обявения 14 януариМария и Християн Гущеров вече официално са семейство

Мария и Християн Гущеров се ожениха! Една от най-одумваните родни светски двойки сключиха брак малко по-рано днес и вече официално са семейство. Двамата подписаха в гражданското в София един ден по-рано от предварително обявената дата - 14 януари. Най-вероятно този финт е бил с цел да се избегне навалицата от фенове, които ще искат да видят любимката си в деня, в който става госпожа Гущерова.

[caption id="attachment_87989" align="alignleft" width="300"]Мария и Християн Гущеров вече са семейство Мария и Християн Гущеров вече са семейство[/caption]

Мария и Християн Гущеров днес само са се подписали под документите, узаконяващ гражданския им брак. Същинският купон, както и църковната венчавка, ще бъдат тази събота, 17 януари. Кумове на младото семейство са бащата на младоженеца Добромир Гущеров и съпругата му Дияна. Малката Марая - дъщерята на певицата от първия й брак, ще се изяви като шаферка. Освен, че са искали да подпишат брака си на спокойствие, има и още една причина Мария и Християн Гущеров да изберат датата 13 януари, за да станат семейство.

Днес е рождения ден на булката и занапред на този ден тя отбелязва двоен празник, научиха от Блясък. Близките и приятелите на изпълнителката пък очакват с нетърпение купона, който тя и съпругът й ще спретнат в събота. Самата Мария изтъкна, че на тържеството ще присъстват единствено най-близките на семейството, както и нейни колежки от Пайнер. Специален гост-изпълнител пък ще бъде естрадната легенда Васил Найденов.

Самата Мария отказва да разкрие подробности за събитието, като разкрива единствено, че ще бъде в семпла рокля, а Марая ще бъде облечена по съвсем същия начин като нея.