October 22, 2024

Мария Илиева се похвали с порасналите си деца (Вижте Алекс и малката госпожица София – Снимки)

Поп дивата не обича да говори за личния си живот, но скоро показа и двете си деца

https://kliuki.net/bg-kliuki/mariya-ilieva-se-pohvali-s-porasnalite-si-deca-vizhte-aleks-i-malkata-gospozhica-sofiya-snimki-6/232423 Kliuki.net
Мария Илиева се похвали с порасналите си деца (Вижте Алекс и  малката госпожица  София – Снимки)

Малкият Александър е от предишна връзка на Мария Илиева. Момченцето е родено през 2018 г. По това време певицата все още не познава сегашния си партньор Александър Междуречки. За сина си Мария казва, че е много чувствително и артистично дете, обича да пее. Но понякога доста фалшиво. Но тя го насърчава, за да не му създаде комплекс, Даже скоро малкият юнак пя в дует с известната си майка на сватбата на Биляна Гавазова.

В последствие когато Мария се запознава съвсем случайно със сегашния си партньор бизнесменът Александър Междуречки се ражда и второто й дете – София. Това се случва през 2021 г и младата майка дарява с момиченце новия любим в живота си.

За София разказва, че много прилича на баща си. Тя е светла и бяла като него и очите й са зелени. В момента детето е на 3. Но вече прилича на малка госпожица. На снимките, които певицата публикува в Инстаграм се вижда каква буйна и къдрава коса има малката й принцеса. За нея Мария казва, че ще се постарае и погрижи да й даде добър старт в живота и ще се помъчи София да сбъдне всичките си мечти.