април 27, 2024

Мария изненада: С новата на бившия ми сме приятелки

https://kliuki.net/kliuki/mariya-iznenada-s-novata-na-bivshiya-mi-sme-priyatelki/145644 Kliuki.net
Мария изненада: С новата на бившия ми сме приятелки

Мария шашна всички, като обяви, че е много близка с новата жена на бившия си съпругМария разсея слуховете, че не може да понася Никол Андонова

Мария хвърли изненадваща бомба в светското пространство. Певицата, която рядко си позволява да говори за бившия си мъж и новото му семейство, разкри в какви точно отношения е с тях. Изненадващо за всички, миньончето заяви, че тя и новата съпруга на бившия й - Никол, са едва ли не приятелки. "Разбираме се, в прекрасни отношения сме", категорична е Мария.

[caption id="attachment_86553" align="alignright" width="300"]Мария твърди, че е приятелка с Никол Андонова Мария твърди, че е приятелка с Никол Андонова[/caption]

За огромно изумление на всички фенове, които бяха убедени, че изпълнителката не може да понася новата съпруга на Митко Андонов. Който й е изневерявал с нея по време на брака им, ако се вярва на слуховете.

Любопитното е, че въпреки суперлативите, които пръска по адрес на Никол, Мария е изключително лаконична по отношение на самия Митко. Певицата не желае да коментира по какъвто и да е повод бившия си съпруг. Тя изтъква единствено, че двамата изобщо не си говорят и дори срещите му с дъщеря им Марая се случват посредством новата му съпруга, научиха от hotarena.net.

Очевидно бившите съпрузи не само, че не са останали приятели след развода си, както повечето цивилизовани двойки, ами и не могат да се гледат. Близките им разкриват, че единствената причина Мария и Митко да се въздържат от груба проява на чувствата си е детето им. "И за двамата е важно Марая да расте спокойно и да не знае какво се случва между родителите й", коментират запознати.

Припомняме ви, че Мария и Митко Андонов се разведоха след няколкогодишен брак, а бизнесменът почти веднага мина отново под венчило с Никол, за която се говореше, че му е била любовница. През януари пък самата Мария трябва да се омъжи за милионерския наследник Християн Гущеров.