юли 22, 2024

Мария крие от седмици, че чака бебе

https://kliuki.net/kliuki/mariya-krie-ot-sedmici-che-chaka-bebe/143723 Kliuki.net
Мария крие от седмици, че чака бебе

Мария крие от седмици, че чака бебе, не дава да я снимат

Фолк певицата Мария изглежда е бременна и не полага особени усилия да го скрие. Изпълнителката се появи с такъв тоалет на юбилейния празник на Кирил Чалъков, че разбуни духовете, че скоро ще става майка.

Новината обиколи за кратко време цялата зала. А Мария си спечели доста любопитни погледи заради екстравагантния тоалет.

[caption id="attachment_71010" align="alignright" width="300"]Мария крие от седмици, че е бременна? Мария крие от седмици, че е бременна?[/caption]

Всъщност отдавна се говори, че певицата скоро ще става майка, а и тя самата упорито избягваше да се показва през последните седмици на снимки. Фолк дивата или се снимаше в гръб, или в профил, а ако случайно я щракнеха в анфас внимаваше да е добре прикрита.

[caption id="attachment_71011" align="alignleft" width="300"]Певицата събра погледите с тоалета си Певицата събра погледите с тоалета си[/caption]

Самата Мария обеща преди време, че ще даде жокер, когато наистина забременее. Очевидно певицата е решила, че нищо не е по-красноречиво от широка черна рокля, с каквато се подвизават бъдещите майки на Холивуд из вип събития.

Любопитен факт е, че през последните няколко седмици певицата не дава и да я снимат. По време на ваканцията с дъщеря си в родната й Стара Загора, Мария пусна снимки на сестра си, на майка си и Марая, но не и собствената си персона.

По всяка вероятност на фолк звездата вече започва да й личи, че ще става майка. И за да не привлича излишно любопитство, избра да се покрие от обективите на камерите.