април 16, 2024

Мария крие връзки и с бащите на гаджетата си (Отварачката не пропускала богаташ – Всичко за аферите й)

Певачката може да с похвали, че има Голям шлем, ама не на корта, а в леглото

https://kliuki.net/kliuki/mariya-krie-vrazki-i-s-bashtite-na-gadzhetata-si-otvarachkata-ne-propuskala-bogatash-vsichko-za-aferite-y/167823 Kliuki.net
Мария крие връзки и с бащите на гаджетата си (Отварачката не пропускала богаташ – Всичко за аферите й)

Че Мария е наследила афинитета си към богати мъже от майка си, за това вече няма спор. Тя обаче дори надминала леля Данче в любовните си похождения като преспала не само със синчетата, но и с бащите им.

Първи попаднали в ръцете на Мария са син и баща Арабаджиеви. Пловдивските богаташи едва ли знаят, че и двамата са били по различно време в леглото на страстната певица.

Първо в спалнята на Марчето попаднал наследникът на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Младокът бил толкова омаян от чалгарката, че без да му мисли веднага извадил пари да й направи няколко клипа за песните.

Скоро обаче Мария се омъжила за Митко Андонов и Владо я заменил със следващата секс бомба. Но според слуховете бъдещата булка малко преди да мине под венчило с бизнесмена от Благоевград  мачкала чаршафите и с бащата на младия Арабаджиев. С Ветко прекарала само няколко страстни нощи, но пък певицата успяла да си уреди от него сериозно спонсорство.

Не е ясно дали синът е научил за аферата на татко си, но все пак да правиш секс с двама роднини си е достойна титлата Голям шлем.

Друго семейство, което си изпатило от меркантилната Мария е това на Ники и Боби Михайлов. Мария кръшкала на Митко Андонов с футболиста, и то по времето когато Михайлов-младши бил с Алисия. Това довело до краха на брака на Мария с благоевградчанина. Говори се, че последните й песни от това време са посветени именно на вратаря.

Аферата на Ники и певицата се оказала доста кратка. Само няколко месеца мачкали чаршафите. Малко по-късно миньонката се насочила към таткото. Тя разбрала, че той е по-перспективен мъж с големи финансови възможности. Запознати издадоха, че Мара и Перуката се срещали тайно в малко ресторантче, където се усамотявали, а тя му пеела на ухо. И така цяла година, но тя въртяла и други гаджета.

Мария крие връзки и с бащите на гаджетата си (Отварачката не пропускала богаташ – Всичко за аферите й)

Боби Михайлов никога не зарязал жена си заради певицата. Но се говори, че Отварачката е голяма лисица. Знае как да приласкае даден богаташ и да му влезе под кожата. Сега хората се чудят как Миро Дзвера се предаде пред нея, а тя му се прави на вярна съпруга.