март 28, 2024

Мария на църква с Миро навръх НГ, Николета - в прозрачна рокля на метри от Ватикана (Вижте как звездите посрещнаха празника)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-na-carkva-s-miro-navrah-ng-nikoleta-v-prozrachna-roklya-na-metri-ot-vatikana-vizhte-kak-zvezdite-posreshtnaha-praznika/165422 Kliuki.net
Мария на църква с Миро навръх НГ, Николета - в прозрачна рокля на метри от Ватикана (Вижте как звездите посрещнаха празника)

Мария избра България за новогодишната нощ

Някои от родните звезди останаха в родината за Нова година, други се пръснаха по света, а трети забравиха да си обуят гащи. Също като Николета. БГ силиконка номер 1, която преди месец посети известна клиника в Истанбул за изкуствени дупета, посрещна 2022 в луксозен хотел в Рим - на един хвърлей от Ватикана. Близостта на папата не я смири и Николета се пусна в прозрачна прилепнала рокля, най-прилепнала на задните й части. Под тоалета ясно се вижда, че нито сутиен, нито гащи има Лозанова. А и не за сефте! [caption id="attachment_190539" align="aligncenter" width="350"]мария и миро Снимка: Инстаграм[/caption] Моника Валериева, друга изтъкана от слава и силикон БГ мацка, се похвали, че си има ново гадже. "Якето на гаджето ми вече е мое!", хвали се от ресторант Валериева, наметнала два номера по-голямо черно яке, обсипано с бляскащи пайети - точно каквото едно време носеше Майкъл Джексън. Криско посреща 2022 баровската - край камина с чашка в ръка и с философска мисъл: "Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, блещукащ като звезда в ръката ти и след това разтапящ се като снежинка". Новоизлюпилата се чалга звезда Биляниш провокира между 2021 и 2022 с горещи кадри по бельо и чук в ръка - символично отбелязва, че ще гради новата година по свой план. Супер, а акт 16 кога? Като Мишо Шамара се премени Наум Шопов за 31 декември - с "широки дънки и кърпа на главата, мой", както и рапърска тениска. Със златна верига и потниче на леопардова щампа се пуснаха редом до него Теа Минкова и сестра й Амая. Безумният стайлинг обаче си има обяснение: "Избираме да посрещнем Нова година така - в ретро стил... като в години, в които нямаше инстаграм, нямаше технологии, нямахме мобилни телефони. Но имаше повече общуване и повече истински споделени моменти! С усмивка изпращаме 2021 г., а 2022 - моля те, бъди добра с всички!", казва Наум Шопов. Мария посрещна 2022 близо до София, а първата й работа в новата година бе да отиде на църква. Гери-Никол избяга за малко от България - отиде до Белград, където в местна дистокета събра очите на наши и чужди с танци на пилона, пише България днес.