март 28, 2024

Мария подлага Марая на тежки диети (Щерката на певицата от 5-годишна буквално гладува)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-podlaga-maraya-na-tezhki-dieti-shterkata-na-pevicata-ot-5-godishna-bukvalno-gladuva/166250 Kliuki.net
Мария подлага Марая на тежки диети (Щерката на певицата от 5-годишна буквално гладува)

Мария подлага Марая на тежки диети, узна Kliuki.net.

Певицата от сега се е втелила, че наследничката й трябва да изглежда перфектно, заради което й е наложила драконовски режим на хранене. Марая, която в момента е на 13 години, още от 5-годишна възраст бива ограничавана в храненето, хвалела се е чалгаджийката. Понеже е момиче и трябвало да изглежда добре.

„И на нея не се позволяват волности с храната. Няма шоколади, няма курабийки, няма хляб и картофи. Още отсега трябва да се учи да внимава с теглото, защото е момиче и това ще й е нужно”, обяснявала е Мария на шашардисаните слушатели.

Това, че каквито и да било диети, са крайно неприемливи за подраставащо момиче, очевидно не вълнува майка й. Която е вманиачена в собствената си визия, за да прилъже поредния споснор. И прехвърля маниите си и на детето си. Мария в момента е по-кльощава и от дъщеря си.  

Преди да се омъжи, заралийката бе с нормално телосложение, но от няколко месеца гладува, за да е слаба за мъжа си, който явно си пада по кльощави мадами. Предишната съпруга на Мирослав Соколов Вая е доста слаба и вероятно Мария не иска да тежи и грам повече от нея. От последните фотоси на пенсионираната изпълнителка се вижда, че крачетата й са като на недоразвита ученичка.

„Никак не е женствено това тяло. Кой я е излъгал, че изглежда добре като скелет?!И тя като Светлана Гущерова цял живот гладува като куче, язък им за охолството и все да си гладен... не е лесно”, коментират в социалните мрежи нездравословния вид на Мария.