април 25, 2024

Мария показа годежния си пръстен! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-pokaza-godezhniya-si-prasten-snimki/145837 Kliuki.net
Мария показа годежния си пръстен! (Снимки)

Мария най-накрая показа прословутото бижу, с което Гущеров й предложи бракМария се фука с годежен пръстен с огромен диамант

Мария най-накрая показа годежния си пръстен! Изпълнителката, която след броени дни ще се омъжи за половинката си Християн Гущеров, вече с гордост разнася скъпото бижу на ръката си. От kliuki.net първи забелязахме, че по време на последното си участие в нощно заведение бъдещата госпожа Гущерова с удоволствие демонстрираше огромния пръстен на безименния си пръст.

[caption id="attachment_87800" align="alignleft" width="300"]Мария най-накрая показа годежния си пръстен Мария най-накрая показа годежния си пръстен[/caption]

За да изпъква още по-добре бижуто, миньончето на поп фолка умишлено не беше заложило на други аксесоари по ръцете си, с изключение на една нежна гривна. Пръстенът на Мария е с огромен камък, най-вероятно диамант, коментират специалистите.

МарияА и предвид финансовото състояние на бъдещия й съпруг, най-вероятно изпълнителката действително се кичи с годежен диамантен пръстен. На който могат да завидят доста родни, а и световни знаменитости. Прави впечатление, че Мария е избрала да носи годежния си пръстен на дясната си ръка, както си е според българските традиции. А не на лявата, както е модерно напоследък, под влияние на западната и американската култури, където жените носят годежните пръстени и халките си на лявата ръка.

Така в крайна сметка одисеята с пръстена, с който Гущеров е предложил брак на Мария, приключи. Припомняме ви, че ценното бижу дълго време беше на поправка, понеже се оказа, че не е по мярка на пръста на звездата. Затова и повече от месец, след като обяви, че е сгодена за богаташа, певицата не се появяваше с пръстена.

Това пък накара доста хора да се съмняват, че приказките й за годеж и сватба са просто пи ар трик и пръстен всъщност няма.