март 28, 2024

Мария потресе с вид на анорексичка (Миньончето крие опасната болест с фотошоп – Снимки)

Здравословното състояние на Мария не се развива никак добре

https://kliuki.net/kliuki/mariya-potrese-s-vid-na-anoreksichka-minyoncheto-krie-opasnata-bolest-s-fotoshop-snimki/167428 Kliuki.net
Мария потресе с вид на анорексичка (Миньончето крие опасната болест с фотошоп – Снимки)

Последното включване на певицата в Инстаграм ошашави дори върлите ѝ фенове – сякаш 40-годишна жена в разцвета на силите си се бе затворила в тялото на 13-годишно момиче.

Мария потресе с вид на анорексичка (Миньончето крие опасната болест с фотошоп – Снимки)

Окльощавелите ѝ форми безспорно изненадаха аудиторията и за най-наблюдателните от тях Мария вече си има диагноза – анорексия. Особено впечатление направиха краката ѝ – безкрайно слаби и на показ съвсем като солети.

Мария потресе с вид на анорексичка (Миньончето крие опасната болест с фотошоп – Снимки) - Снимка 2

Дънките на въпросното кадро може би трябваше да подчертаят определен детайл от фигурата, но на практика я показаха все едно като в чувал. Стайлингът в случая не успя да замаскира очевидните промени в тялото на фолкдивата. Тя изглежда неочаквано слаба и буквално се е свършила. Раменете ѝ, ръцете ѝ, дори бюстът крещят: “Нахрани ме!”. За съжаление, миньончето на попфолка явно няма такива намерения и го е ударило съвсем на фотосинтеза.

Мария потресе с вид на анорексичка (Миньончето крие опасната болест с фотошоп – Снимки) - Снимка 3

И ако доскоро на снимките си в Инстаграм изглеждаше що-годе прилично, вече не е така. Налага се дори впечатлението, че Мария нарочно крие слаботелесните си форми от зорките очи на феновете си. А подобни методи в обработката на кадрите правят само гузните, които може би крият сериозна тайна. Така или иначе анорексията чука на вратата и е време да се вземат мерки.