октомври 03, 2023

Мария ръси бисер след бисер в интервюта (Топ 4)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-rasi-biser-sled-biser-v-intervyuta-top-4/146285 Kliuki.net
Мария ръси бисер след бисер в интервюта (Топ 4)

Мария се напъва да се покаже много интелигентна, но напразно

Мария постоянно става за смях с напъните си да изглежда умна

Мария ръси бисер след бисер в интервютата си за различни медии. Чалгаджийката дава мило и драго, за да изглежда, че е много интелигентна, но за неин ужас това изобщо не й се получава. Дори нещо повече, новоизлюпената госпожа Гущерова буквално става за смях с нелепите си изказвания. Изтърсени ни в клин, ни в ръкав.

[caption id="attachment_90838" align="alignleft" width="300"]Мария ръси бисер след бисер Мария ръси бисер след бисер[/caption]

Специално за вас събрахме някои от най-"гениалните" й умозаключения, изръсени в ТВ ефира. Със сигурност класацията може да се допълни и с още много, тъй като певицата доста често е успявала да остави и журналисти, и водещи без думи от недоумение.

Певачката редовно обича да говори за скъпите си клипове, финансирани, естествено, от богатия Християн Гущеров. Разказвайки за един от тях в "На кафе", тя заяви, че в един момент тя и екипът й започнали да мислят "по-трезво и по-така повърхностно". Очевидно без да знае значението и на двете думи и че те са противоположни по значение.

Отново в "На кафе", Отварачката заяви с гордост, че никога не била писала нито стихотворения, нито изречения. Съдейки по нивото й на интелигентност, сме склонни да се съгласим и с второто.

Очевидно осъзнавайки колко е зле умствено, чалгаджийката реши да си придаде важност, заучавайки сложни думи, с които да изпъква. Така тя се постара да научи думите "презумпция" и "фикция" без обаче да се затормозява да разбере значенията им. Така Мара изтърси, че презумпцията е нещо, което идва от ума. А пък фикцията е фиксирана с факти. Просто гениално.

И за да завършим гениалните умозаключения на чалгаджийката, не можем да пропуснем и голямата й мечта - да се вози на метро. Понеже била чувала, че е нещо много хубаво.

Слушайки изказванията й, разбираме защо продуцентите на Софи Маринова й забраниха да дава интервюта, припомнят от bgreality.bg. Не е лошо и Отварачката да последва нейния пример.