декември 03, 2023

Мария с мега луксозно тържество 2 в 1 - сватба и рожден ден (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-s-mega-luksozno-tarzhestvo-2-v-1-svatba-i-rozhden-den-snimki/145876 Kliuki.net
Мария с мега луксозно тържество 2 в 1 - сватба и рожден ден (Снимки)

Мария отпразнува подобаващо рождения си ден и венчавката си с Християн Гущеров

Мария почерпи гостите си само с отбрани блюда

Мария отпразнува по подобаващо луксозен начин превърналия се в двойно празничен за нея 13 януари. На тази дата певицата се е появила на бял свят, а след вчерашния ден вече ще отбелязва и годишнините от брака си с богаташкия наследник Християн Гущеров. Двамата избраха именно вчерашния ден, за да се разпишат в гражданското и да станат законно господин и госпожа Гущерови.

[caption id="attachment_88085" align="alignleft" width="300"]Мария отбеляза рожден ден и сватба в един ден Мария отбеляза рожден ден и сватба в един ден[/caption]

Съвсем естествено, тържеството вечерта по случай двете събития също беше на ниво. Новоизлюпената госпожа Гущерова почерпи гостите си с тузарски глезотийки, които са излезли на съпруга й минимум няколко хилядарки. Разбира се, нямаше как и тортата за празника да не е бутикова. Сладкото изкушение беше в черно и бяло с емблема на Шанел. За разкош тортата беше украсена с бели перли и захарна имитация на надиплен черен сатен, видяха от hotarena.net.

Първи снимка на десерта публикува един от най-близките приятели на Мария - Азис. В профила си във Фейсбук ромският славей качи кадъра с тортата, както и няколко снимки с блюдата от основното ястие. Според запознати целият масраф покрай мини сватбата и рождения ден струвал на фамилията Гущерови петцифрена сума. Само роклята, с която беше стъкната певицата днес при подписването в гражданското в Красно село, струвала 20 бона.

Като добавим и скъпарските ястия и украси, сумата набъбва още. И това само за уж скромното празненство, в тесен приятелски кръг. Можем само да гадаем колко ли ще пръсне Мария за основното сватбено пиршество, което ще бъде тази събота, чудят се форумци.

Мария Мария