март 29, 2024

Мария само по бельо на концерта на Пайнер (Певицата съвсем се разпусна след раздялата с Гущеров - Снимки и видео)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-samo-po-belyo-na-koncerta-na-payner-pevicata-savsem-se-razpusna-sled-razdyalata-s-gushterov-snimki-i-video/153444 Kliuki.net
Мария само по бельо на концерта на Пайнер (Певицата съвсем се разпусна след раздялата с Гущеров - Снимки и видео)

Мария съвсем се е разпуснала откакто се раздели с Християн ГущеровМария цъфна само по бельо на концерта "16 години Планета"

Мария за пореден път показа, че е като отвързана, от както се раздели с Християн Гущеров. По време на брака си с богаташа миньончето беше принудено да се съобразява с изискванията на мъжа си и цялата му фамилия и да носи нормални дрехи. Които не излагат всичко от нея на показ. След като бракът им се разпадна обаче Мария без да губи време захвърли дрехи и задръжки. И не спира да се появява по участията си полугола. Изявата й на концерта "16 години Планета" не направи изключение. МарияИзпълнителката цъфна на сцената стъкната само с боди и чорапогащник. И разбира се, ултрависоки токчета. Предизвикателната й външност беше допълнена и от доста мръснишки танци, с които звездата съвсем явно показа, че се наслаждава на свободата си. Друг е въпросът как точно това й поведение и визия са пример за дъщеря й Марая. По време на престоя си във ВИП Брадър Мария отказа да се включи в мисия с танци, тъй като не искала да дава лош пример на щерка си. "А да се чекнеш по бельо не сцената е чудесен пример, няма що", коментират втрещените онлайн потребители.