април 19, 2024

Мария се барна на участие като от околовръстното (Певачката разби с... кундури – Видео)

Мария направи “ударно” завръщане на “голямата” сцена

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-barna-na-uchastie-kato-ot-okolovrastnoto-pevachkata-razbi-s-kunduri-video/167404 Kliuki.net
Мария се барна на участие като от околовръстното (Певачката разби с... кундури – Видео)

И на практика отнесе повече подигравки, отколкото аплодисменти. Като се има предвид умопомрачителният ѝ стайлинг, мрежата прегря от коментари, примесени с подобаваща доза присмех. Черно клинче в комбинация с миниатюрно розово рокле бе заветният тоалет на певицата по време на участие. И ако Мария едва се държеше на кльощавите си крачета, то визията ѝ изненадващо допълваха огромни… кундури.

 

По думите на нейна недотам голяма фенка напъните на фолкдивата да изглежда атрактивно, са ударили на камък. Предвид слаботелесните ѝ напоследък форми очите на публиката по-скоро явно са вперени в невъзможните обувки, отколкото в цялостното ѝ излъчване. И ако подобни модни прегрешения бяха приемани нормално преди 20 години, днес повече се набляга на напасването им спрямо женските ходила.

Безспорно Мария е доста вталена и за непредубедения зрител вероятно се нуждае от повече храна. Кльощавото ѝ тяло, от което изпъква само бюстът, едва се държи на така “модерните” обувки. Очевидно е, че самата певица трудно овладява краката си и определено не се движи нормално. Както изглежда, за повечето наблюдатели цялостният ѝ стайлинг в този случай е по-подходящ за околовръстното, но не и за мечтаното ударно завръщане на сцена. Да се надяваме, че следващите ѝ ангажименти ще са по-издържани по стил и финес!