март 28, 2024

Мария се фука с лукс от дома на новия си съпруг (Певицата дразни бившата му със снимка от леглото им – Вижте я как злорадства)

https://kliuki.net/kliuki/mariya-se-fuka-s-luks-ot-doma-na-noviya-si-saprug-pevicata-drazni-bivshata-mu-sas-snimka-ot-legloto-im-vizhte-ya-kak-zloradstva/165311 Kliuki.net
Мария се фука с лукс от дома на новия си съпруг (Певицата дразни бившата му със снимка от леглото им – Вижте я как злорадства)

Мария се бракува за трети път и побърза да се похвали от дома на любимия си

Фолкпевицата, за която браковете явно са хоби за през свободното време, побърза да се изфука от дома на новия си мъж. За отрицателно време тя успя да го разведе и на всичкото отгоре да го върже със сватба за втори път. Вероятно подобна победа не ѝ е достатъчна, затова и Мария не се стърпя да се похвали от новата си къща. Макар доскоро бившата жена на Мирослав да спеше в леглото му, всичко това не притеснява настоящата му съпруга. [caption id="attachment_190060" align="aligncenter" width="300"]Мария обича да дразни доскорошните си конкурентки Мария обича да дразни доскорошните си конкурентки
Снимка: Инстаграм[/caption] С риск да си навлече гнева на наранените от ситуацията чалга дивата вече се е нанесла в дома на мъжа си и за капак излива в мрежата снимки на гледката от въпросната къща. По-любопитните заподозряха, че Мария директно дразни бившата, и както изглежда, няма намерение да спре. На всичкото отгоре тя се изживявала и като майка на децата му. От предишния си брак Мирослав има две деца – Вая и Крис.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by MARIA (@maria_official_bulgaria)

Хлапетата прекарвали доста време в къщата, в която доскоро живееха с майка си. Самата Мария се натоварила със задачата да се грижи за тях като майка орлица и явно това ѝ харесва. "Общо имаме три деца и ще им се радваме. Аз съм обичлив човек и това не е тайна. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на умно и възпитано дете и смятам, че мога да бъда полезна и съм приела всичко около него като част от него и мен. Всичко ни е общо", сподели наскоро тя, цитирана от hotarena.net. За щастие, Мирослав поне имал честта да обезпечи бившата си с апартамент, тъй като не искал наследниците му да раснат по квартири или недотам добре изглеждащи жилища. На практика, откакто се загаджи с Мария, двамата първоначално живееха на квартира. Целта бе ясна, разбира се – бившата да освободи доскорошното си любовно гнездо. Е, то смени собственичката си и по всичко личи, че певицата е доволна от такова стечение на обстоятелствата.